Вторник
25.07.2017
01:44
Форма входа
Категории раздела
Мои статьи [16]
LiveInternet
Tak.Ru
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    туризм

    Каталог статей

    Главная » Статьи » Мои статьи

    Шашлик зі свинини

    Шашлик зі свинини

    Візьмемо 500 г свинини без кісток нарізаною кубиками, 2 ч. ложки паприки, 1 ч. ложку меленого насіння коріандру, 1,5 ч. ложки меленого кмину, 1 ч. ложку нарубаного меленого базиліка, 1/4 ч. ложки меленого імбиру. Крім того, знадобляться по великій щіпці меленої кориці, стручкового червоного перцю і меленого мускатного горіха, 1 дрібно накришений лавровий лист, 2 ст. ложки маслинової олії, сіль і свіжомелений чорний перець, скибочки лимона і лаврове листя для гарніру.

    У мисці змішайте усі інгредієнти окрім свинини і лимонних скибочок. Додайте свинину і перемішайте з маринадом. Накрийте миску кришкою і залиште в холодильнику на 8-12 годинника, час від часу перевертаючи м'ясо. Прогрійте гриль. Нанижіть м'ясо на маленькі шампури. Випікайте на гарячому грилі 7 хвилин, не забуваючи перевертати, поки свинина не запечеться, залишаючись в те ж час соковитої.
    Прикрасьте лимонними скибочками і лавровим листям. Подавайте в гарячому виді.

    Регистрация
    Категория: Мои статьи | Добавил: Max_u (13.08.2012)
    Просмотров: 202 | Рейтинг: 1.0/1
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: